Kan inte skicka mina t-shirts

Jag gjorde en rensning i garderoben igår och fick mig en liten nostalgi tripp när jag såg alla kläder som hängt med mig genom åren. Jag har haft en stor kärlek till t-shirt med tryck och har lyckats samla på mig en hel del märkte jag och det jag tycker var så roligt var att varje t-shirt representerade en viss tid i mitt liv och det var allt från resor som jag har gjort eller band som jag lyssnat på. Jag skickade en hel del kläder som jag vet att jag aldrig kommer att använda igen men dessa t-shirts kunde jag inte slänga även om jag vet att jag antagligen inte kommer att sätta på mig dem någonsin igen så kunde jag inte göra mig av med dem de betyder alldeles för mycket för mig för att jag skulle kunna förmå mig själv till att göra det även om jag vet att jag kanske borde.

Leave a comment

Your comment