Länge sedan jag var hos tandläkaren

Jag behöver få tag i en bra tandläkare Haninge och det illa kvickt alltså för jag har en grym närmast outhärdlig värk I en av mina kindtänder som helt enkelt vägrar att ge med sig. Står snart inte ute längre med den här fruktansvärda smärtan och jag blir sannolikt galen eller något om det här inte ger med sig snart vilket det knappast kommer av sig själv bara så där. Misstänker snarare att det kommer behövas en rotfyllning eller något annat lika obehagligt och det är jag så klart mindre sugen då de också gör sanslöst ont. Eller alltså jag har aldrig behövt utstå någon rotfyllning för egen del hittills men ett flertal personer jag känner har gjort det och de flesta av dem är betydligt tuffare och långt mer smärttåliga än vad jag är och hävdar bestämt att rotfyllning är bland det värsta man kan gå igenom så det är verkligen inte något jag ser fram emot men det kan mycket väl tänkas att jag inte har något som helst val i frågan. Man kan ju ine gå omkring med ruttna tänder.

Leave a comment

Your comment