Förtjänar att bli chef

Min kompis Anna blev faktiskt chef på sitt jobb här om veckan. Jag tycker verkligen att hon förtjänar det, hon har ändå jobbat riktigt hårt på sitt företag och då ska man bli belönad. Jag tror också att det har mycket att göra med den chefsutbildning hon gick på Advantum kompetens, det är ju en stor merit då de skulle välja vem de skulle ha som chef om någon av kandidaterna faktiskt har en chefsutbildning. Det var lite jobbigt i början för hon har aldrig varit chef förut så det var väl lite svårt att veta hur hon skulle hantera situationen. Vi hade en del samtal om hur det skulle gå, jag försökte peppa henne så mycket som det gick men hon var ändå ganska så orolig och det kan jag ju också förstå. Nu verkar det som hon tycker det är riktigt roligt i alla fall.

Leave a comment

Your comment