Går på magkänslan

När jag gör saker så brukar jag inte tänka mig för så mycket, det kan vara både bra och dåligt att vara så pass spontan som jag är. För det mesta så löser det sig på ett bra sätt, det enda negativa med den här inställningen är ju att man får lite dålig ekonomi. Något jag köpte nyligen är ett spabad från poolkungen och det kanske inte var så genomtänkt men jag är ändå nöjd. Jag tycker verkligen att jag har bra magkänsla, jag vet när jag gör något bra och jag vet när något kommer att bli mindre bra. Det är klart att jag har hamnat i lite konstiga situationer på grund av min spontanitet men jag tycker ändå att det är bra att lära sig av sina misstag. Nu har jag en riktigt bra magkänsla och jag bestämmer mig nästan alltid baserat på den, men det brukar ofta bli bra.

Leave a comment

Your comment